Tazama Marco van Ammers Fotografie

360 graden foto's op Google Maps

Ik zet bedrijven op de kaart!

Wat is nu nog makkelijker om direct veel meer van je bedrijf al op Google te laten zien? Dus zonder dat bezoekers of klanten je website hoeven te bezoeken? Dat kan met 360 graden panorama foto's.

Online zichtbaarheid en vindbaarheid zijn voor veel bedrijven erg belangrijk. Steeds meer mensen gaan eerst met hun smartphone via Google opzoek als ze iets nodig hebben. Daar opvallen maakt jouw bedrijf aantrekkelijker. Kijk maar eens naar de voorbeelden:

https://tazama.nl/bedrijfsfotografie/360-panorama/

10 jaar ervaring

Ik maak al meer dan 10 jaar kwalitatief hoogwaardige panoramafoto’s. Daarmee kunnen bedrijven zich moeiteloos op Google Maps laten zien. Foto’s die de zichtbaarheid van je bedrijf verbeteren. Dat kunnen foto’s van binnen maar ook van buiten zijn. Daarnaast lever ik deze foto’s in een formaat dat prima op een website gebruikt kan worden.

Google Maps

Geef bezoekers en potentiële klanten een virtuele rondleiding Dat kan eenvoudig met 360 graden panoramafoto’s op Google Maps en Google Mijn Bedrijf. Want hoe leg je bijvoorbeeld via email of de telefoon uit hoe jouw vergaderzalen er uit zien? Heel lastig! Maak het jezelf gemakkelijk. Stuur een link die verwijst naar jouw 360 graden foto’s.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gratis bedrijfsprofiel. Het vergroot de zichtbaarheid op Google Zoeken en Google Maps in je eigen omgeving. Jouw bedrijfsprofiel wordt getoond wanneer mensen naar jouw of vergelijkbare bedrijven zoeken. Een goed en volledig ingevuld bedrijfsprofiel is informatief voor de zoeker. Dat maakt dat ze sneller contact opnemen.

Bovenaan in het Google Mijn Bedrijf profiel worden als eerste 360 graden foto’s getoond. Standaard staat daar als eerste die van Google Streetview zelf. Maar direct daarnaast kun je ook toegevoegde 360 graden foto’s zien. Dit soort foto’s zijn erg interessant voor horeca, detailhandel en winkels, hotels, evenementenlocaties. Maar ook bedrijven met een showroom, werkplaats of gewoon een heel mooi pand.

Social media

Wist je dat Facebook al standaard dit soort foto’s ondersteunt? Verras je (potentiële) klanten met een interactieve foto van je bedrijf. Voor andere social media platformen kan ik een versie leveren die ook daar toegepast kan worden.

360 graden panoramafotografie AlkmaarZomeraanbieding

Tot eind augustus 2019 ontvang je bij elke 360 graden foto een gratis versie (t.w.v. €57,-) die bijv. op LinkedIn en Instagram gepubliceerd kan worden. Wil jij ook de zichtbaarheid en vindbaarheid op Google van je bedrijf verbeteren? Ik vertel graag welke mogelijkheden er zijn.

Aarzel niet en neem nu contact op!

PS Meer voorbeelden kun je vinden op mijn Google Maps profiel: https://www.google.com/maps/contrib/114865572781053223657/