Tazama Marco van Ammers Fotografie

Bedrijfsfotografie en marketing

Beeldcommunicatie

Bedrijfsfotografie en marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zijn strategische beeldcommunicatie en goede foto’s van groot belang. Zeker nu de zichtbaarheid vooral online bepalend is. Een klein rekensommetje onderstreept dat. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. En het menselijk brein is in staat om in 13 milliseconde een beeld te ‘lezen’. Daarmee kom je op een informatie stroom van bijna 77000 worden per seconde! Heb ik de twijfel over het effect van goede foto’s nu weggenomen?

Bedrijfsfotografie en marketing

Voornamelijk grotere hebben professionele foto’s onderdeel gemaakt van hun marketingplan. Naast de boodschap in tekst worden dus ook foto's gericht ingezet. Het marketingplan zorgt er dan ook voor dat er consistentie bestaat tussen de foto’s. Daarmee ontstaat er een soort huisstijl. Dat zorgt voor herkenbaarheid en eenheid van de publicaties.

Effectief communiceren

Regelmatig merk ik dat een groep bedrijven vooraf niet nadenkt over de inzet van foto’s voor hun marketing. Het ‘o ja, we hebben nog een foto nodig’ moment komt met regelmaat voor. Natuurlijk kan ik vaak op korte termijn even een foto schieten. Maar met een goed doordacht plan wordt de communicatie veel effectiever.

Jaarpakketten bedrijfsfotografie

Om bedrijven te helpen met hun zichtbaarheid heb ik jaarpakketten voor bedrijfsfotografie ontwikkeld. Vooraf maken we samen een plan. Daarin staat welke momenten de komende 12 maanden vastgelegd zullen worden. Deze pakketten hebben een vast aantal foto’s tegen een vaste prijs (per maand of ineens). Daarmee heb je dus duidelijkheid vooraf.

bedrijfsfotografie alkmaar noord-holland horeca restaurantWebsite en social media up-to-date

Met de juiste foto’s voor handen kunnen de website en social media up-to-date blijven. Zeker voor social media geldt dat regelmatig zichtbaar zijn noodzakelijk is.

Nieuwsgierig geworden naar wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen? Laat mij weten wat jouw wensen zijn. Ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken. Neem gewoon even contact op, het gesprek is zonder verplichtingen.