Tazama Marco van Ammers Fotografie

Bedrijfsfotografie jaarpakketten

Website en social media altijd up-to-date!

Het gebeurt regelmatig: met de nodige inspanningen is een nieuwe website tot stand gekomen. Teksten zijn weer bekeken en aangepast, er is weer een moderne frisse layout toegepast, de website is weer helemaal bij de tijd. Maar na een aantal maanden zijn eigenlijk de eerste aanpassingen al nodig:

  • Nieuw personeel is in dienst gekomen
  • Mederwerkers hebben het bedrijf verlaten
  • Nieuw product of dienst is gelanceerd
  • Groot opvallend project is opgeleverd

Genoeg momenten die er voor zorgen dat, als er niets gebeurt, na een jaar de website eigenlijk al weer behoorlijk achterloopt. Social media kan hulp bieden door te fungeren als een soort gratis nieuwsbrief. Door met regelmaat updates te plaatsen op bijv. LinkedIn of Facebook kunnen deze onder de aandacht gebracht worden. Maar uiteindelijk blijft de website het visitekaartje van het bedrijf, of vaak ook een verkoopkanaal.

 

Belang van goed beeldmateriaal website

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden, ook social media heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk beeldmateriaal is. Of dat nu foto’s of video zijn, de kwaliteit er van heeft ook effect op hoe klanten naar een bedrijf kijken. Zeker bij een webshop bepaalt de kwaliteit van de foto’s hoe bezoekers de uitstraling en kwaliteit van het bedrijf ervaren.

 

Verkeerde fotografie maakt meer kapot dan je lief is. Vaak wordt er makkelijk gedacht over fotografie. Daarmee doe je jezelf als bedrijf tekort, je wilt graag snel het vertrouwen van klanten winnen. Zelf gemaakte maar ook stockfoto’s passen daar niet bij. Hoe wil je jezelf namelijk onderscheiden van je concurrent, als die dezelfde stockfoto’s gebruikt?

 

Veel bedrijven zijn echter te druk om zelf in actie te komen, denk maar eens aan de bouwsector. Projecten gaan voor, zeker met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt. Bij het effectief inzetten van een website en social media hoort, naast tijd, ook een goed doordacht plan. Fotografie is 1 van de onderdelen van zo’n plan. Maar ook een planning van wanneer bepaalde onderwerpen belangrijk zijn.

Waarom een bedrijfsfotograaf?

Als bedrijfsfotograaf maak ik beelden die bedrijven verder helpen, die de uitstraling verbeteren, en de online en offline zichtbaarheid vergroten. Foto’s die passen bij jouw bedrijf, die jouw verhaal vertellen. Met een constante kwaliteit, een herkenbare compositie, die jouw bedrijf een gezicht geven. Met mijn kennis en ervaring neem ik je werk uit handen.

 

Bedrijfsfotografie jaarpakketten

Ik bied bedrijfsfotografie aan in jaarpakketten. Voor een vast bedrag per maand en met een vast aantal foto’s. Zo zorg ik dat op de juiste momenten de foto’s gemaakt worden die jouw bedrijf nodig heeft. Dat geeft zekerheid. Die momenten kunnen zijn:

  • Introductie van een nieuw product of dienst
  • Werven van personeel en stagiaires
  • Nieuw personeel: profielfoto, portretfoto
  • Nieuw contract bij een belangrijke opdrachtgever
  • Start of afronding van een groot/opvallend project
  • Verhuizing of realiseren nieuw pand, nieuwbouw

Luchtfotografie Alkmaar Noordholland

 

De foto’s kunnen vervolgens op alle denkbare platformen en kanalen ingezet worden. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Ik kan zelfs het plaatsen op de website of social media uit handen nemen.

Geef je zorgen uit handen, en laat mij jouw bedrijf in beeld brengen! Ik denk graag met je mee.

Interesse? Neem dan nu direct contact op.