Virtuele tour luxe jachten

Tazama Marco van Ammers Fotografie

Virtuele tour luxe jacht

Virtuele rondleiding

Er zijn genoeg toepassingen te bedenken om een virtuele tour op basis van 360° foto's te maken.

Een virtuele tour maakt het mogelijk om geïnteresseerden op elk willekeurig tijdstip vanaf welke plek dan ook een rondleiding te geven. Zelfs vanuit een luie stoel!

Loading...

(klik op de witte markers voor de volgende foto)

VR bril

Een rondleiding op de pc, laptop of smartphone is al indrukwekkend en laat een compleet beeld zien van een object. Dat kan een huis, bedrijf, of in dit geval een luxe jacht zijn. Door zo'n virtuele tour op een VR bril krijgen de foto's diepte en krijgt de kijker gevoel voor verhoudingen in een ruimte. Zelfs zo goed dat je als kijker op de plek zelf waant!


Overbruggen van tijd en afstand

Deze virtuele manier van rondleiden is een krachtige tool om tijd en afstand te overbruggen. Overal waar internet is kan iemand rondkijken in eigen tempo, en met oog voor belangrijke details. Het verschaft een realistische indruk van de ruimtes maar ook look-and-feel van een jacht.

Toepassingsmogelijkheden

Het toepassen van 360° foto's in combinatie met een virtuele tour is niet alleen voor luxe jachten interessant. Ook evenementenlocaties, bedrijfsruimtes, buitenruimtes, vakantiebestemmingen en ook zakelijk vastgoed zijn zeer geschikt voor een virtual tour. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ik denk graag mee over de mogelijkheden en kansen. Neem dan direct contact op!