Virtuele rondleidingen voor bedrijven

Tazama Marco van Ammers Fotografie

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding

Ik maak virtuele rondleidingen voor bedrijven en organisaties!

Of het nu om een historisch gebouw als een kerk, een museum, een expositie, of een bedrijf gaat, met een virtuele tour ben je 24x7 open. Bezoekers en klanten kunnen vanuit hun luie stoel op het tijdstip waarop het hen uitkomt rustig rondkijken. Wereldwijd!

Ook plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor bezoekers, bijvoorbeeld vanwege veiligheid of hygiëne, kunnen verwerkt worden in een virtuele tour. Ook als productieprocessen tijds- of seizoensgebonden zijn, en dus niet altijd zichtbaar zijn, kan een virtuele rondleiding een oplossing bieden.

VR bril

Met een Virtual Reality (VR) bril wanen bezoekers zich zelfs op de plek waar de virtuele tour gemaakt is. Zo'n VR bril maakt dat ons brein diepte gaat zien, en we gevoel krijgen voor afstand en verhoudingen in het beeld. Een echt 3D effect dus.

Virtueel toegankelijk

Leid je doelgroep met deze innovatieve oplossing rond en geef ze een onvergetelijke ervaring. Maak je bedrijf of organisatie virtueel toegankelijk, los van tijd een plaats. Wil je meer weten over wat een virtuele rondleiding voor jouw bedrijf of organisatie kan doen? Kijk dan voor meer informatie direct hier: https://tazama.nl/bedrijfsfotografie-alkmaar/360-graden-panorama/

Contact

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende introductie.