Vind jij 360 graden foto’s bijzonder?

Tazama Marco van Ammers Fotografie

360 graden panoramafoto's

Is een 360 graden foto bijzonder?

Een 360 graden foto legt in 1 beeld veel meer vast dan wij met onze ogen in 1 keer kunnen zien. Dat maakt het in mijn ogen zeker bijzonder. Je kunt niet alleen rondom kijken, maar ook naar boven en beneden. Een volledige 360 graden foto legt alles vast wat op dat moment met de camera te zien is. En met een kleine inspanning kunnen zelfs het statief en de camera onzichtbaar gemaakt worden.

Google Maps en Facebook

Ik hou als bedrijfsfotograaf mij al meer dan 10 jaar bezig met dit soort panoramafoto’s. Deze zijn niet alleen geschikt voor Google Maps en Google Street View. Maar met een plug-in zijn deze ook op een website te plaatsen. Facebook ondersteunt standaard 360 graden foto’s. Door in de Facebook app je smartphone te bewegen kun je letterlijk rondkijken op de plek waar de foto gemaakt is.

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijven zijn genoeg toepassingen te verzinnen voor 360 graden foto’s. Niet alleen virtuele rondleidingen, maar ook als bijzondere aanvulling op een projectportfolio in de bouw, vastgoed en infra sector. Maar het kan nog 1000x mooier!

Superjachten en vastgoed

Toepassingen zijn onder andere het volgen van een groot en langdurig bouwproces op afstand. Een opdrachtgever kan zonder op pad te gaan zien hoe het bouwproces vordert. Dat kan bijv. in de bouw van luxe en superjachten. Maar ook bij grote vastgoed of infrastructuurprojecten. Denk ook eens aan het presenteren van jouw bedrijf of projecten op een beurs. Verplaats beursbezoekers, klanten en prospects virtueel naar jouw wereld.

Virtueel op reis

Ik bied bedrijven de mogelijkheid om de beleving van 360 graden foto’s 1000x indrukwekkender te maken! Ja echt, 1000x! Ik noem het ‘photographic reality’. Met deze vorm van presenteren van panoramafoto’s waan je jezelf op de plek waar de foto gemaakt is. Vanuit je luie stoel ga je virtueel op reis, hoe gaaf is dat! Maak grote indruk op je klanten en prospects door ze mee te nemen naar jouw bedrijf of bijzondere projecten. Mij heeft het in korte tijd al veel opgeleverd, graag kijk ik naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Nieuwsgierig of interesse?

Geloof je het niet? Neem dan nu contact op. Ik laat graag zien en ervaren hoe dit voelt.

Denk je dat jouw bedrijf nu al klaar voor photographic reality is, wacht dan niet! Ik maak graag een afspraak zonder verplichtingen.

Kijk ook even bij mijn 360 graden foto's op Google Maps!