Tazama Marco van Ammers Fotografie

Referenties

Home » Referenties

Testimonials opdrachtgevers

Joyce Kabalt / Regio College

Marco heeft voor het Regio College een virtuele rondleiding gemaakt van onze scholen in Zaandam en Purmerend. Door de Coronacrisis hebben wij helaas onze open dagen moeten annuleren op een moment dat vele vmbo-leerlingen nog een beslissing moesten nemen welke mbo-opleiding ze volgend schooljaar gaan volgen.

Omdat deze leerlingen niet fysiek onze school konden bezoeken wilden wij heel graag de virtuele rondleiding zoals Marco deze nu voor ons gemaakt heeft. De rondleiding is alsof je daadwerkelijk door het Regio College loopt.

Zo kunnen leerlingen die bijvoorbeeld de opleiding Schoonheidsspecialiste willen volgen precies het praktijklokaal zien waar zij hun lessen gaan volgen, zij kunnen letterlijk door het lokaal ‘wandelen’. Tevens kunnen zij een wandeling maken door de gehele school en daar een goede indruk van krijgen.

Het eindresultaat heeft onze wensen en verwachtingen meer dan overtroffen.

Sem Spruit / Spruit Transmissies

Marco is een ervaren en vakkundig fotograaf, die het vermogen bezit zich in de wereld van zijn opdrachtgever te verplaatsen. Hierdoor is Marco in staat om gericht mee te denken in het proces en zijn opdrachtgever van goed advies te voorzien. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Naast de kwaliteit van zijn werk is Marco ook een prettig persoon om zaken mee te doen.

Niels Veldt / Sonic Equipment

Sonic levert wereldwijd professioneel gereedschap aan voornamelijk de automotive industrie. Met meer dan 6000 verschillende artikelen is goede fotografie voor ons van belang. Waar het grootste deel aan productfotografie in huis wordt gedaan, schakelen wij voor maatwerk en specials Marco van Ammers Fotografie in. Marco levert ons de juiste foto’s, waarbij flexibiliteit, hoge kwaliteit en korte levertijd goed samen gaan.

Frank Lambalk / Voortman Kantoormeubelen

Marco weet op natuurlijke wijze en in korte tijd de onderwerpen en de mensen die daar bij betrokken zijn te vangen. Dat levert goed werk op!

Wiljam Kaandorp van ABK Autogas

Foto’s zijn perfect, prijs/kwaliteitsverhouding meer dan goed, bedrijf denkt goed met je mee, een aanrader.

Brigitte Kleist / EHBK

In november 2017 kreeg EHBK een nieuw bedrijfspand aan de Trompet 1590. Al jaren lang hoor ik Marco praten over lege wanden, ijsberen in de mist en grote wandformaat foto’s. Dus het was al snel besloten dat wij een Marco van Ammers foto levensgroot in ons nieuwe pand wilde hebben.

 

De eerste foto op de bovenverdieping is natuurlijk een gracht in Amsterdam, waar ik geboren ben. De foto op de begane grond moest iets met Heemskerk te maken hebben waar ik al bijna mijn hele leven woon. Het werd de windmolen van Heemskerk. Marco heeft de foto’s supermooi gemaakt en in mijn pand laten monteren. Ik kan Marco van Ammers van harte aanbevelen.

Jeroen Glorie / Bouwbedrijf Jac Tromp

Marco heeft met zijn fotografeerkunsten ons bedrijf professioneel in beeld gebracht:

 

"Het grote probleem met bouwvakkers is dat ze niet zo bedreven zijn in fotograferen. Je zou meteen denken; is dat een probleem dan? Als het om het maken van foto’s gaat tijdens de opname van een nieuw werk, geeft dat inderdaad niet. Als je je bedrijf, het personeel en het werk representatief en professioneel in beeld wilt hebben telt dit wel natuurlijk.

 

Toen wij enige tijd geleden startten met het ontwerpen van een compleet nieuwe website en foldermateriaal, borrelde ook direct de vraag op dat we hierbij toch ook iets moesten doen met mooi, kwalitatief goed fotomateriaal.

 

Snel de afspraak met Marco van Marco van Ammers fotografie gemaakt. Op de dag van de fotorapportage vielen mij Marco’s professionele werkwijze en benadering direct op.

 

Het in beeld brengen van medewerkers van ons bedrijf is een echte kunst. Marco gooide zijn charmes in de strijd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in leuke, spontane portretfoto’s; helemaal top!

 

Naast een serie mooie portretten zijn ook onze lopende en in het verleden gerealiseerde projecten prachtig op de gevoelige plaat vastgelegd.

 

Ik kan alleen maar zeggen; Marco, je levert vakwerk en bent een vakman pur sang!

Wendy Rosen / Man Protection

Wij hebben gekozen voor Van Ammers Fotografie voor de exacte weergave van de door ons uitgevoerde projecten. Dit alles is naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

Erik Slooten / Colt Technology Services

Marco heeft voor Colt Technology Services BV een reeks prachtige haarscherpe foto's gemaakt die hier gebruikt zijn om op verschillende plaatsen binnen het kantoor een volledige wand te vullen van 5m bij 2,7m. Zelfs na het uitvergroten naar zo'n gigantisch formaat zie je nog altijd HD kwaliteit.

Natasja Tak / Studio Woon&

Recently I asked Marco to take pictures of my latest work to show on my website. The result? Fantastic!

If I need pictures for my company, website or brochures I will not hesitate to call Marco. Therefore, I can highly recommend Marco for this job!

Ingeborg Oudejans / OGS

Marco van Ammers is een zeer professionele gepassioneerde fotograaf met veel oog voor detail en kleur. Een aantal keren hebben we samen aan opdrachten gewerkt en dat verliep altijd prima!

Miranda van Zanen / bandtransport Europe

Wij wilden onze (nieuwe) medewerkers een beeldige veiligheidsronde en rondleiding aanbieden. En dat hebben we gekregen van Marco! De kwaliteit van de virtuele tour is nog beter dan we dachten, haarscherp, levendig en de kleuren zijn fantastisch ondanks de wat donkere ruimten. We zeggen steeds: ‘Het lijkt wel een video’.

Buiten de goede kwaliteit, is het erg prettig samenwerken met Marco. Hij is rustig, duidelijk, professioneel en denkt mee in oplossingen. Kortom, we werken in de toekomst graag weer samen met Marco.

Bandtransport Europe: https://www.bandtransporteurope.nl/

Joëlle van der Pol / The Team Building

Marco heeft voor ons prachtige 360-fotografie neergezet. We hebben deze ingezet om een digitale escape room te bouwen voor onze klant. Marco was prettig in omgang, werkte keihard door en had scherpe tips en inzichten om het geheel nog succesvoller te ontwikkelen. Bedankt!

The Team Building: https://www.theteambuilding.nl/

Nanda van Wijngaarden / IW Noord-Holland

Onlangs hebben wij vanuit opleidingsbedrijf IW Noord-Holland gebruik gemaakt van de diensten van Marco. Hij heeft in enkele dagen tijd al onze 10 opleidingslocaties digitaal in kaart gebracht.

Het is daarom nu mogelijk om via een virtuele tour een wandeling te maken door onze locaties. Een prachtige tool die bezoekers direct inzicht geeft in onze diensten. Daarnaast een mooie toevoeging op onze website.

We zijn zeer tevreden over het resultaat, zeker een aanrader.

Gerda Evenhuis / Syngenta

We krijgen geregeld internationale gasten over de vloer en we wilden graag een fotoreportage om ons verhaal te vertellen en te ondersteunen. Marco heeft professionele foto’s gemaakt en verzorgde ook de bewerking, opmaak en afdrukken. We krijgen veel enthousiaste reacties op de levensgrote poster en ander fotomateriaal welke er nu hangen. Voor onze gasten is het in één oogopslag duidelijk wat er op de afdeling gebeurt. Kortom: in een aantal sessies… missie geslaagd!

Mariëlle de Munnik / Rabobank Waterland en Omstreken

Regelmatig zetten wij Marco in voor de foto's van ons relatiemagazine Dichterbij. Het fijne is dat wij er geen omkijken naar hebben. Hij regelt zelf de afspraken met degene die gefotografeerd worden en ik ontvang ruim voor de deadline mooie foto's. Marco kent ons werkgebied erg goed, waardoor hij gemakkelijk met ons mee kan denken als we over bepaalde locaties praten. Zijn kracht ligt met name in de portretfotografie voor bedrijven en verenigingen. Wij werken al jaren met Marco samen. Dat zegt wel genoeg over onze tevredenheid!

Jeroen Engelaer / Proficiency

We kennen Marco natuurlijk allemaal vanwege zijn kwaliteiten als fotograaf. Maar wat velen waarschijnlijk niet weten is dat Marco ook actief is op mijn vakgebied, namelijk onderwijs!

Hobbymatig ben ik actief als fotograaf. Enkele weken geleden heb ik de workshop 'Digitale Fotografie’ van Marco gevolgd. In deze workshop met een klein aantal deelnemers legt Marco de beginselen van de digitale fotografie uit.

Wat mij daarbij opviel was het enorme geduld dat Marco ten toon spreidde. uitgebreid werd de werking van de camera uitgelegd, en beantwoordde Marco de vele vragen. Ook was er ruimte om in 'het veld' te gaan oefenen. Onder andere is geleerd hoe langsrijdend verkeer op een goede manier in beeld te brengen, wat nog niet meevalt overigens. En ook het historische dorp Graf-de Rijp werd bezocht. Daar gaf Marco veel tips hoe gebouwen te fotograferen.

Ondanks dat ik al iets verder ben dan beginnend fotograaf vond ik de workshop van Marco erg plezierig om te volgen en heb ik er hele leuke tips opgedaan!

Dus, afgezien van het feit dat Marco een uitstekend fotograaf is, kan ik hem ook van harte aanbevelen voor een workshop fotografie.

Karin Wezenpoel / Gaia Landschapsontwerp

Marco van Ammers brengt bedrijven naar de beurs!!

Nou, dat heb ik geweten! 17 december 2015 vroeg ik of Marco nog een mogelijkheid zag om mij te helpen. Op 27 januari 2016 wilde ik op een beurs mijn nieuwe bedrijf Gaia gaan presenteren. Binnen 1 maand zou deze presentatie plaats vinden dus er was maar een zeer kort tijdsbestek.

De gehuurde ruimte van 2 bij 3 meter was klein en het eisenpakket was hoog! Ik wilde een blikvanger, iets anders dan de normale stand. Wekelijks maakte Marco tijd voor mij vrij om het project en de vervolgstappen door te spreken.

En wat begon als een twijfelachtige vraag groeide uit tot een prachtig resultaat. Een gigantische doek van 7 meter lengte en 2 meter hoogte. En ook nog 4 banners van 2 meter lengte bij 50 centimeter breedte waren het resultaat. De basis van het grote doek was een haarscherpe foto van het Waagplein in Alkmaar, gemaakt door Marco. Een ideale ondergrond voor mij om een gekke of beter een te gekke stand te maken.

Kortom mijn twijfelachtige vraag is naar volle tevredenheid beantwoord. Marco bracht mijn bedrijf naar de beurs. Zijn flexibele houding, snelle actie-interactie, out of the box denken en hoogstaande kwaliteit zorgde voor een zeer tevreden klant. Ik heb een stand van een hoogstaande kwaliteit waardoor ik de stand nog zeer vaak kan inzetten.

Dus erg duurzaam en dat is waar ik met mijn bedrijf Gaia dagelijks mee bezig ben. Marco van Ammers Fotografie is niet alleen groots in beeld maar ook een duurzame partner voor elke ondernemer.

Annelies en Zeger Jonk / Museum en Beeldentuin Nic Jonk

Marco heeft voor de nieuwe website van Museum en Beeldentuin Nic Jonk foto’s gemaakt. Wij zijn er erg content mee. Marco zijn kwaliteit is dat hij daadwerkelijk doet wat hij op zijn website aankondigt. Betrouwbaar, zorgvuldig, fijn mens in de omgang, vakman! Hij levert kwaliteit.

We gaven hem alle ruimte om zijn eigen werk en tijd in te delen. Het tijdstip te bepalen en te voelen wanneer de foto’s op z’n best zouden uitkomen. Het resultaat is werkelijk prachtig. Neem gerust een kijkje op www.nicjonk.nl. Wij bevelen Marco van harte aan.

Jouw bedrijf overtuigend in beeld gebracht

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met jou als opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

Wat zijn mijn specialismen?

Heb je hulp nodig bij het integreren van fotomateriaal op je website of sociale media?
Ook daarvoor kun je mij als bedrijfsfotograaf inschakelen.

 

Zeg mij wat jouw wensen zijn en ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken.

 

Je vindt mijn opdrachtgevers in heel Nederland, maar vooral in de cirkel
Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaandam – Amsterdam – Haarlem.

Ik luister, ik observeer

Ik zie, ik fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!