Tazama Marco van Ammers Fotografie

Virtuele 3D tour

Virtuele 3D tour

Verleng je bedrijf, organisatie of school naar de virtuele wereld, en vergoot je online zichtbaarheid en omzet! Voor bedrijven met een fysieke winkel of showroom kan dit heel aantrekkelijk zijn. Jouw (potentiële) klanten en bezoekers kunnen een virtuele rondleiding doen in de winkel. Op een tijdstip dat hen goed uit komt, en gewoon vanuit hun luie stoel. Ik zie je denken: maar zo bijzonder is dat toch niet? Want dat kan Google Street View toch al lang?

Ja en nee! Zeker kun je met Google Street View ook je bedrijf presenteren. Maar wat op dat platform niet kan is het koppelen van de virtuele winkel met jouw webshop, rechtstreeks! En dat kan op productcategorie, maar zelfs ook op productniveau! 1 klik en je kunt het product wat je in de schappen ziet liggen direct bestellen. Hoe gaaf is dat!


Je klanten kunnen dus virtueel rondlopen en kijken, en direct via je webshop bestellen. Maar dat is nog niet alles. Op alle relevante plaatsen in de virtuele rondleiding kun je ook links toevoegen naar foto's, (instructie)video's, handleidingen, beschrijvingen, tekeningen, plattegrond, noem maar op! Met 1 klik kunnen ze een afspraak maken, of terecht komen op je contactpagina. Heb je een FAQ op je website, koppel die aan je virtuele winkel. Ook van en naar de social media platforms kun je koppelingen maken.

Oftewel een virtuele spin in 't web! Alles wat je klanten nodig hebben is op 1 plek te vinden. De presentatie van de virtuele rondleiding ziet er gewoon gelikt uit, je waant je echt in de fysieke winkel. Dit zal de online zichtbaarheid enorm vergroten, en daarmee ook de omzet die je uit je online verkoopplatform haalt.

Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan nu contact op! Ik laat graag alle mogelijkheden van dit unieke innovatieve platform zien. Ik denk graag mee hoe het optimaal in te zetten in voor jouw situatie.

Heb je meer inspiratie nodig? Kijk dan even bij de voorbeeldenhieronder. Heb je nog vragen, laat het mij weten via het contactformulier.

 

3D tours portfolio en showcases

IW Noord-Holland en Zuid-Oost in 3D

Middelbaar onderwijs in 3D

Overige objecten in 3D