Tazama Marco van Ammers Fotografie

portfolio bedrijfsfotografie

Home » Portfolio

Verhogen van de zichtbaarheid is de nummer 1 reden om met mij in zee te gaan!

Mijn portfolio bedrijfsfotografie laat een selectie van beelden zien waarmee ik bedrijven en ondernemers heb geholpen om hun uitstraling te verbeteren, en daarmee meer klanten te trekken en hun omzet te verhogen.

 

Een eerste indruk wordt in een fractie van een seconde gevormd en wordt voor zo’n 60% gebaseerd op het visuele aspect. Binnen 7 seconde bepalen website bezoekers of ze verder gaan kijken op de website, of hun heil elders gaan zoeken.

 

Bedrijfsfotografie helpt positief mee aan die eerste beeldvorming. Oordeel zelf maar...

 

Op mijn YouTube kanaal kun je video's vinden over de verschillende disciplines die ik binnen de bedrijfsfotografie bedrijf, kijk maar eens rond!

Hieronder een greep uit mijn portfolio

Wil jij weten op welke manier ik jouw bedrijf in beeld kan brengen?
Kom dan langs voor een kop koffie!

Veel gestelde vragen over het portolio

Dit zegt Syngenta

" We krijgen geregeld internationale gasten over de vloer en we wilden graag een fotorapportage om ons verhaal te vertellen en te ondersteunen. Marco heeft professionele foto’s gemaakt en verzorgde ook de bewerking, opmaak en afdrukken. We krijgen veel enthousiaste reacties op de levensgrote poster en ander fotomateriaal welke er nu hangen. Voor onze gasten is het in één oogopslag duidelijk wat er op de afdeling gebeurd. Kortom: in een aantal sessies… missie geslaagd!

Sygenta

bedrijfsfotografie alkmaar noord-holland

Ik luister, ik observeer

Ik zie, ik fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!