Logo Tazama bedrijfsfotografie Alkmaar

Kan personeel werven niet makkelijker?

Personeel werven met online zichtbaarheidbedrijfsfotografie de rijp ranko

Veel bedrijven vinden het lastig online zichtbaarheid in te zetten om hun doelen te bereiken. Veelal worden website en social media voornamelijk ingezet om opdrachten binnen te halen. Voor acquisitie dus.

Maar online zichtbaarheid kan ook gebruikt worden om een ander probleem op te lossen. Namelijk het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel! Want zonder voldoende kwalitatief personeel kan de uitvoering van projecten in gevaar komen. En kan het zijn dat er nee gezegd moet worden tegen nieuwe opdrachten. Dit kan bedrijven belemmeren in hun groei.

Plan van aanpak

Online zichtbaarheid inzetten om het personeelsprobleem op te lossen betekent wel een andere aanpak. De inhoud van bijv. de website en social media anders zal zijn dan bij het gebruik als acquisitiemiddel. Het veranderen van het doel van acquisitie naar het aantrekken van personeel doe je niet 'even'. Anders gezegd: even de teksten aanpassen is verre van voldoende. Een goed doordacht plan is de basis. Daarmee kun je van allerlei online uitingen effectief inzetten om personeel aan te trekken.

Website

Het bekijken van een bedrijfswebsite is steevast onderdeel van een zoektocht naar een nieuwe baan. De website is het visitekaartje van je bedrijf. Door de juiste zaken op de website te laten zien wordt de interesse snel gewekt. Als daar te vinden is waar naar hij of zij op zoek is, is de link snel gelegd.

Bedrijfsfotografie

Door mijn jarenlange ervaring in de bedrijfsfotografie, IT en internetwereld kan ik bedrijven op vele vlakken helpen. In het bijzonder met het op de juiste manier inzetten van online zichtbaarheid. Daarmee wordt het veel makkelijker om doelen te behalen. Aan de ene kant met acquisitie, maar ook om makkelijker personeel te werven.

Wil je mijn hulp en direct gericht aan de slag? Download dan hier mijn gratis checklist met 20 tips over online zichtbaarheid!bedrijfsfotograaf alkmaar nieuwe website

Contact opnemen

Weet je nu al dat jouw bedrijf ook meer en beter online zichtbaar moet zijn? Zoals voor het aantrekken van de juiste gekwalificeerde medewerkers? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. Daarin gaan we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf kijken.