Skip to content
Tazama Marco van Ammers Fotografie

Marco van Ammers

Home » Over Marco

Over Marco bedrijfsfotografie

“The important thing is not the camera but the eye.”​
– Alfred Eisenstaed –

Waarom fotografie?

Fotografie is in mijn ogen méér dan alleen een plaatje schieten op het juiste moment. Het vertelt een verhaal, schept een beeld en creëert een gevoel of emotie. Bovendien komt er veel meer bij kijken dan slechts een lens en een knop. Fotografie moet ook in jezelf zitten. Een professionele camera helpt vaak bij het perfectioneren van de foto. Toch zit de kunst in het waarnemen middels je eigen visie. Als bedrijfsfotograaf heb ik dan ook een eigen kijk op hoe een bedrijf zich kan presenteren.

 

Sinds 2007 ben ik actief als professioneel fotograaf en breng ik bedrijven en professionals in beeld. Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om alles wat ik zie in beeld te brengen door fotografie. Alleen kijk ik nét even verder. Ik ga op zoek naar de ‘’rode draad’’ in het verhaal en probeer deze zo uniek mogelijk vast te leggen. En niet alleen met mijn fotografie, maar met alle kennis en ervaring die ik in huis heb help ik bedrijven en professionals hun doelen behalen. Kennis en ervaring gespecialiseerd op het gebied van internet, Social Media, automatisering en projectmanagement.

 

“Ik speel met licht en verbeelding!”

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met jou als opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

Wat zijn mijn specialismen?

Heb je hulp nodig bij het integreren van fotomateriaal op je website of sociale media?
Ook daarvoor kun je mij als bedrijfsfotograaf inschakelen.

 

Zeg mij wat jouw wensen zijn en ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken.

 

Je vindt mijn opdrachtgevers in heel Nederland, maar vooral in de cirkel
Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaandam – Amsterdam – Haarlem.

Ik luister, ik observeer

Ik zie, ik fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!