Tazama Marco van Ammers Fotografie

Matterport 3D Virtual Reality

Bedrijven in 3D Virtual Reality in beeld!

Verleng je bedrijf, organisatie of school naar de virtuele wereld, en vergoot je online zichtbaarheid en omzet! Voor bedrijven met een fysieke winkel of showroom kan dit heel aantrekkelijk zijn. Jouw (potentiële) klanten en bezoekers kunnen een virtuele rondleiding doen in de winkel. Op een tijdstip dat hen goed uit komt, en gewoon vanuit hun luie stoel. Ik zie je denken: maar zo bijzonder is dat toch niet? Want dat kan Google Street View toch al lang?

Ja en nee! Zeker kun je met Google Street View ook je bedrijf presenteren. Maar wat op dat platform niet kan is het koppelen van de virtuele winkel met jouw webshop, rechtstreeks! En dat kan op productcategorie, maar zelfs ook op productniveau! 1 klik en je kunt het product wat je in de schappen ziet liggen direct bestellen. Hoe gaaf is dat!

Klik hier voor een directe link

Je klanten kunnen dus virtueel rondlopen en kijken, en direct via je webshop bestellen. Maar dat is nog niet alles. Op alle relevante plaatsen in de virtuele rondleiding kun je ook links toevoegen naar foto's, (instructie)video's, handleidingen, beschrijvingen, tekeningen, plattegrond, noem maar op! Met 1 klik kunnen ze een afspraak maken, of terecht komen op je contactpagina. Heb je een FAQ op je website, koppel die aan je virtuele winkel. Ook van en naar de social media platforms kun je koppelingen maken.

Oftewel een virtuele spin in 't web! Alles wat je klanten nodig hebben is op 1 plek te vinden. De presentatie van de virtuele rondleiding ziet er gewoon gelikt uit, je waant je echt in de fysieke winkel. Dit zal de online zichtbaarheid enorm vergroten, en daarmee ook de omzet die je uit je online verkoopplatform haalt.

Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan nu contact op! Ik laat graag alle mogelijkheden van dit unieke innovatieve platform zien. Ik denk graag mee hoe het optimaal in te zetten in voor jouw situatie.

Heb je meer inspiratie nodig? Kijk dan even bij de voorbeelden hieronder. Heb je nog vragen, laat het mij weten via het contactformulier.

 

3D tours portfolio en showcases

Middelbaar onderwijs in 3D

IW Noord-Holland en Zuid-Oost in 3D

Overige objecten in 3D

 

Jouw bedrijf overtuigend in beeld gebracht

Elk facet van je onderneming nodigt uit om professioneel gefotografeerd te worden: De producten en processen, medewerkers, je bedrijfspand. En jijzelf natuurlijk. Daardoor krijgen mensen inzicht en gevoel bij jouw onderneming en dat trekt klanten misschien net over de streep.

 

Bedrijfsfotografie is veelzijdig inzetbaar:
Voor de website, promotiemateriaal, publicaties of aankleding van bedrijfsruimten.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

bedrijfsfotografie Alkmaar
vastgoedfotografie Alkmaar
productfotografie ALkmaar
zakelijke portretten Alkmaar

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met mijn opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

bouwfotografie Alkmaar
groot formaat Alkmaar
luchtfotografie Alkmaar
vastgoedfotografie Alkmaar

Wat zijn mijn specialismen?

• Foto’s op groot formaat

• Vastgoedfotografie

• Luchtfotografie

• Timelapse foto’s

• Fotobehang

• 360° panorama foto’s

• Maatwerk productfotografie

• Professionele beeldbewerking

Heb je hulp nodig bij het integreren van fotomateriaal op uw website, sociale media, Google Maps of Google Mijn Bedrijf?
Ook daarvoor kunje mij als bedrijfsfotograaf inschakelen.

 

Zeg mij wat je wensen zijn en ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken.

 

Je vindt mijn opdrachtgevers in heel Nederland, maar vooral in de cirkel
Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaandam – Amsterdam – Haarlem.

Ik luister, observeer

Ik zie, fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!