IW: beroepsonderwijs in 3D

Tazama Marco van Ammers Fotografie

Beroepsonderwijs in 3D

Installatie Werk Noord-Holland: Virtuele 3D tours voor het beroepsonderwijs

Inspelen op veranderingen

Achterover leunen en afwachten: bedrijven, organisaties en ook scholen kunnen zich dat niet veroorloven. Bijblijven met veranderingen is gewoon noodzakelijk, zeker in het tempo van nu. Vooruitkijken, of nog beter vooroplopen, is gewoon noodzakelijk.

Ook in het beroepsonderwijs is inspelen op de veranderende omstandigheden belangrijk. Al langer is er grote behoefte aan mensen met 2 rechterhanden, goed opgeleide vakmensen die hun vak verstaan. Opleidingen moeten dus naadloos aansluiten bij de praktijk van nu. Dat kan enkel door in te spelen op de vraag uit de markt.

IW Nederland

IW Nederland is een opleidingsbedrijf voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven worden de opleidingen vorm gegeven. De locaties zijn dan ook voorzien van alle denkbare apparatuur, gereedschappen en materialen om de nieuwe vakmensen van morgen van kennis en ervaring te voorzien.

Werven van leerlingen/studenten

Uitdaging is het enthousiast maken van mensen om voor een baan in de installatietechniek te kiezen. Ten onrechte bestaat het beeld dat het zwaar en vies werk is, niet uitdagend genoeg, noem maar op. Maar een kijkje in de keuken van IW laat juist het tegenovergestelde zien! Volop mogelijkheden om de laatste stand van techniek eigen te maken, om specialist te worden op een bepaald gebied, en met je handen én brein aan de slag te gaan.

IW Noord-Holland in 3D

IW Noord-Holland geeft nu op innoverende en opvallende manier een kijkje in de keuken van alle 10 opleidingslocaties. Met een virtuele 3D rondleiding kun je alle hoeken en gaten van de praktijklokalen zien, sfeer proeven, en zien wat IW te bieden heeft. Zo'n realistische 3D rondleiding is gewoon een virtuele open dag die 24x7 beschikbaar is, gewoon vanuit je luie stoel! Klik hieronder om alvast de locatie Heerhugowaard in 3D te zien.

Ben je benieuwd naar wat IW Noord-Holland nog meer in huis heeft? Kijk dan onderaan, en laat je in 3D rondleiden op alle locaties!

Meer informatie?

Voor IW Noord-Holland heb ik in korte tijd 10 locaties in 3D gefotografeerd en beschikbaar gesteld als 3D tour. Daarnaast zijn de virtuele tours ook op Google Street View gezet, dit geeft weer extra zichtbaarheid met dezelfde hoge beeldkwaliteit.

De tours die ik maak kunnen eenvoudig worden uitgebreid met tags en links naar online video's, foto's, documenten, webpagina's en webshops. Zo wordt een 3D tour een centraal informatiepunt met een heel scala aan toepassingen.

Wil je weten wat een virtuele 3D tour voor jouw bedrijf, organisatie of school kan betekenen? Neem dan direct contact op voor een gesprek zonder verplichtingen. Ik vertel graag de mogelijkheden, en de kansen voor jouw situatie.

Mail naar info@tazama.nl of bel 06-3889551