logo_tazama

Luchtfotografie voor bedrijven

Luchtfotografie - Ik breng bedrijven in beeld!

Iedereen die met het vliegtuig op vakantie gaat doet het weleens: door het raampje naar buiten kijken. Zo kun je van bovenaf genieten hoe Schiphol, je woonomgeving of Nederland eruit ziet. Zo'n kans heb je niet dagelijks, daarom blijven ook luchtfoto’s gewoon je aandacht trekken!

Foto’s die vanaf een grote hoogte gemaakt zijn spreken altijd tot de verbeelding. Gebouwen, straten en waterwegen komen in een nieuw perspectief te staan. Daardoor worden ze nog boeiender uitgelicht. Oftewel, luchtfotografie valt gewoon op. Wil je nu al meer zien, kijk dan op https://tazama.nl/bedrijfsfotografie-alkmaar/luchtfotografie/

Drones of vliegtuig

Vaak wordt bij hoogte- of luchtfotografie gedacht aan drones. Deze zijn snel en flexibel inzetbaar. Maar aan de andere kant is het gebruik van drones aan strikte regels gebonden. Die regels zijn er voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik. Groot probleem bij het niet naleven van de regels is dat de verzekering schade niet dekt. Dat maakt dat soms ook de opdrachtgever aansprakelijk gesteld kan worden. Zelfs achteraf.


Voor hoogte- en luchtfotografie maak ik gebruik van een vliegtuig. Omdat de luchtvaart al sterk gereguleerd is zijn de regels veel minder strikt. De voornaamste regel waar ik mee te maken krijg is de minimale vlieghoogte van 120 meter. Daar staat tegenover dat ik mijn beste camera en (tele)lens kan inzetten. Daarmee kan ik de kwaliteit van mijn luchtfoto's waarborgen.

Doelgroepen luchtfotografie

Luchtfotografie kan prima ingezet worden voor architecten en projectontwikkelaars. Daarnaast ook voor bouwbedrijven, gemeentes, en in de weg- en waterbouw. Of denk eens aan evenementenbureaus. Het biedt een  opvallende en originele manier om projecten of locaties in beeld te brengen.

Wil je misschien jouw klanten met een origineel relatiegeschenk te verrassen? Met zo'n fotocadeau zorg je ervoor dat je elke dag in beeld bent. Foto’s die bedrijven vanuit de lucht tonen, kunnen altijd rekenen op een prominente plek in het bedrijf. Daardoor krijgt jouw bedrijf net even meer aandacht.

Informatie en contact

Wil je weten wat luchtfotografie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

PS Veel informatie over het gebruik van drones kun je vinden op de website van DroneWatch. Wil je weten welke regels er gelden m.b.t. het gebruik van drones? Kijk dan op: https://www.dronewatch.nl/wet-en-regelgeving/