Tazama Marco van Ammers Fotografie

Zet je bedrijf op de kaart

360 graden panoramafotografie AlkmaarGoogle Maps 360 graden fotografie

Geeft jouw bedrijf wel eens rondleidingen? En op de manier van: gasten ontvangen in het bedrijfsrestaurant, koffie of thee en wat lekkers erbij. Met een korte presentatie, en dan met de groep het bedrijf rond? Misschien ook nog inclusief beschermende kleding?

Dat kan ook anders! Namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week, zonder dat je gasten naar je bedrijf hoeven te komen. Ook geen noodzaak voor beschermende kleding. Het is geen toekomstmuziek want kan vandaag al.

Kijk maar eens naar het indrukwekkende schilderij Panorama Mesdag uit 1881. Daarmee kun je virtueel naar het strand. Zo oud is virtual reality dus eigenlijk al.

Rondleiding

Met 360 graden foto’s op je website, social media en Google Maps laat je iedereen zien waar jouw bedrijf voor staat. En met een VR-bril wordt een rondleiding nog realistischer. Want daarmee kan iemand ook echt rondkijken. Waar ook ter wereld, en op elk gewenst tijdstip. Virtuele rondleidingen zijn interessant voor een grote groep bedrijven.

Toepassingen

 • Verhuur van vergaderruimtes, feestlocaties, evenementenlocaties
 • Showrooms van auto’s, keukens, woninginrichting, en winkelcentra
 • Bouwprojecten van vastgoed, infrastructuur, boten en jachten
 • Bedrijfsruimtes van producenten in de voedingsmiddelen- en maakindustrie
 • Restaurants, hotels, vakantieresorts, reisbestemmingen

Natuurlijk blijft ook persoonlijk contact met je gasten erg belangrijk. Want juist dan kun je een presentatie geven en in gesprek komen. Daarom dat een virtuele rondleiding en een (fysiek) bezoek aan het bedrijf een krachtige combinatie is. Zo maak je effectief gebruik van jouw tijd en die van je gasten.

De toepassingen van 360 graden foto’s in de vorm van een virtuele rondleiding zijn onbeperkt. Laat je klanten op afstand zien hoe het bouwproject vordert. Breng de sfeer en uitstraling over van je volledig aangeklede feestlocatie. Of laat de hoogwaardige productieruimtes zien waarin jouw kwaliteitsproducten worden gemaakt.

Andere toepassingen van virtuele rondleiding

 • Openbare ruimtes (binnen en buiten) bij gemeentes en overheden
 • Verhuur en verkoop van bedrijfsruimtes en kantoren
 • Museums, pretparken, dierentuinen, recreatieparken
 • Stadions voor voetbal, wielersport, etc. met bijbehorende VIP en ontvangstruimtes
 • Algemene ruimtes in ziekenhuizen en de gezondheidszorg
 • Visualiseren van ontwerpen van architecten, interieurontwerpers en stylisten

Het lijkt misschien een dooddoener: een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Anders gezegd, goed beeldmateriaal trekt veelk de aandacht. Kijk maar eens naar social media. Bijna overal worden goede foto’s en video’s steeds belangrijker. 360 graden foto’s passen daar naadloos tussen. Die voegen nog iets extra toe. Het is namelijk interactief en de kijker bepaalt zelf waar hij of zij naar kijkt.

Kijk gerust even rond tussen de 360 graden foto’s op mijn website.

Interesse?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bel dan gerust voor een gesprek zonder verlichtingen!

PS Voor de hele maand augustus geldt nog steeds de zomeraanbieding!