Tazama Marco van Ammers Fotografie

Groot formaat fotobehang

groot formaat foto AmsterdamEiffeltoren in de mist!

Ja, je leest het goed. Ik zoek "de Eiffeltoren in de mist!". Veel bedrijven en kantoren hebben deze 'foto' van mij in groot formaat op de wand. En het wordt tijd dat deze wordt vervangen door een nieuwe foto.

Oke, ik zal het even uitleggen: een wandfoto van de Eiffeltoren in de mist is voor mij de metafoor voor de saaie witte wanden die in veel bedrijven en kantoren de sfeer bepalen. Niemand wordt vrolijk van, toch? Gasten en bezoekers niet, maar ook de medewerkers.

Groot formaat fotobehang

Maar gelukkig is daar een oplossing voor! Ik ben gespecialiseerd in groot formaat wandvullende foto’s en visuals, op maat. Een luxe soort fotobehang, een hele wand uit 1 stuk. Ik zorg voor het hele traject, van impressiefoto tot printen en montage. Kijk maar eens rond in mijn portfolio op m'n website.

De belangrijke eerste stap is het creëeren van een impressiefoto. Van de bestaande situatie maak ik in Photoshop een montage met 1 of meerdere passende wandfoto’s. Zo heb je vooraf direct goed inzicht in het verbluffende effect. En ik kan verzekeren: het eindresultaat is nog mooier en indrukwekkender dan de impressiefoto.

Door het grote aanbod van materialen is het op bijna iedere ondergrond mogelijk. Ook als je bedrijf in een huurpand zit kan daar rekening mee gehouden worden. Dan pas ik een semipermanente montage toe.

Akoestische demping

Fotobehang uit 1 stuk geeft ook de mogelijkheid om de akoestiek in een grote ruimte te verbeteren. Diverse materialen en montagemethoden bieden ruimte om akoestische demping toe te passen. Onzichtbaar dus, want aan de kwaliteit van de foto wordt geen afbreuk gedaan. 2 vliegen in 1 klap dus.
Met een groot formaat foto haal je veel sfeer in je bedrijf. Sfeer die een gunstige invloed heeft op gasten en bezoekers, maar ook op medewerkers. Een werkruimte die sfeervol en functioneel is ingericht werkt ook voor medewerkers prettig.

Deurstickers

Wil je op kleinere schaal hetzelfde effect in je bedrijf aanbrengen? Denk dan eens aan het beplakken van (saaie) deuren! Eigenlijk een heel eenvoudig idee maar het effect is er niet minder om. Een mooie toepassing om bijv. in zorgcentra kamers een persoonlijker karakter te geven. Iedereen een eigen voordeur.

 

Meer informatie

Heeft dit je nieuwsgierig gemaakt? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan! Ik vertel graag welke mogelijkheden ik zie bij jouw bedrijf of organisatie.

PS op onderstaande foto is de wandvullende visual te zien die mijn samenwerking met Vesa Reclame benadrukt. Raak je ook al geïnspireerd?