logo_tazama

Fotograferen voor Alpe d’HuZes

Ik ga naar Alpe d'HuZes, en ik neem (o.a.) mee...

Alpe-dHuzes-fotografie.jpg

Nog anderhalve week, dan is het zo ver! Dan reis ik samen met Wilma Groot​ af naar Frankrijk om een week lang alles van op en rond de Alpe d'Huez in beeld te brengen!

Ik maak onderdeel uit van de groep fotografen waarmee wij zoveel mogelijk facetten van dit event gaan vastleggen. Al een aantal keren samen geweest, en wat een fijne mensen zitten er in deze groep, maar ook alle andere vrijwilligers zijn betrokken mensen met hetzelfde doel voor ogen!

alpe-dhuzes-evenement-frankrijk

Naast een tandenborstel en schone onderbroek, gaat de auto voornamelijk vol met camera's en allerlei andere apparatuur. In totaal 3 spiegelreflex camera's, 2 full HD webcam's en 2 mini pc's als fotografische basis.

Ondanks dat ik al zoveel gezien en gehoord heb over wat Alpe d'Huzes is en met je doet, heb ik het gevoel dat ik het pas in Frankrijk ga begrijpen. Dat maakt dat ik er ontzettend naar uit kijk!

Natuurlijk kan dat niet zonder sponsoren, ik prijs mij gelukkig met de ruim 20 bedrijven die via mij ook Alpe d'HuZes steunen, ze staan allemaal genoemd op mijn speciale actie webpagina: https://marcovanammersfotografie.nl/#breng-alpe-dhuzes-beeld

magneetsicker 700 x 400 mm.indd