Tazama Marco van Ammers Fotografie

Bouwfotografie

Bouwfotografie laat Henselmans Bouw zien

De afgelopen 2,5 jaar heb ik als bouwfotograaf alle onderdelen van dit bouwbedrijf (https://henselmans.nl/) mogen vastleggen. Van gerealiseerde bouwprojecten tot vaklieden in actie op de werkvloer. Maar ook profielfoto’s. Bouwfotografie die het bedrijf laat zien, die het bedrijf een gezicht geeft. Want: mensen maken een bedrijf!

Elk bedrijf heeft er mee te maken: het gebruik van beeldmateriaal, van foto’s. Zichtbaarheid is gewoon ontzettend belangrijk. Op internet maar ook in advertenties, folders, of presentaties. En een goede foto zegt meer dan 1000 woorden.

Onderscheidend vermogen

Of het nu om acquisitie gaat, of werven van nieuw personeel, het is belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken en aan te spreken. Ook is onderscheidend vermogen belangrijk. Dat vergt een doordacht plan voor het inzetten van bijv. website en social media. Natuurlijk zijn foto's daar een belangrijk onderdeel van.

Portretfoto's

Bij het fotograferen van medewerkers ben ik in staat om snel hun vertrouwen te winnen. Van de specialisten op de werkvloer tot directie en hoger management. Want door mijn ervaring en technische achtergrond snap ik heel goed wat er bijv. bij bouwbedrijven speelt op de werkvloer. Dat merken de mensen die ik fotografeer. Dat maakt mij als ‘de’ fotograaf heel toegankelijk. Dit levert spontaan en natuurlijk ogende foto’s op waarin zij zichzelf ook herkennen. Waarop ook de passie voor het werk te zien is.

 

Bouwfotograaf

Als bedrijfsfotograaf (en bouwfotograaf) maak ik de verbinding tussen het online en offline gebruik van foto's. Samen met mijn opdrachtgever kijk ik naar het doel en de doelgroep. En ook naar een effectieve boodschap en de vormgeving. Daarmee wordt een website en social media een op maat gesneden communicatiemiddel. Kortom, goede bedrijfsfotografie is maatwerk.

Jaarpakket bedrijfsfotografie

Voor een vaste prijs per jaar leg ik alle belangrijke momenten vast. Zoals het opleveren van een project, of de introductie van een nieuw product. Maar ook nieuw personeel, een nieuwe machine, of een belangrijke klant. Samen bepalen we vooraf de mijlpalen die er toe doen. Met een goed doordacht plan zorg ik voor de beelden die jouw bedrijf verder helpen. Ook met plaatsing op de website of social media kan ik assisteren.

 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen? Ik bespreek dat graag in een strategiegesprek! Maak nu meteen een afspraak.

Ik breng bedrijven in beeld!