Tazama Marco van Ammers Fotografie

Je eigen bedrijfsmagazine

Ik breng bedrijven in beeld!

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Misschien een dooddoener, maar wel een waarheid als een koe! Want bijv. van een webshop kunnen klanten voornamelijk op basis van de foto’s en vormgeving een indruk krijgen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar ook bij publicaties als een bedrijfsmagazine is goed beeldmateriaal en lay-out essentieel. Een aantrekkelijk vormgegeven magazine nodigt uit om gelezen te worden. Het vertelt het verhaal van je bedrijf, en geeft het een gezicht.

Bedrijfsfotograaf

Als bedrijfsfotograaf maak ik de verbinding tussen de analoge en digitale toepassingen van foto’s. Voor online en offline gebruik dus. Ik kom niet even snel wat plaatjes schieten. Maar samen met m’n opdrachtgever bepaal ik welke beelden helpen om doelen en doelgroep te bereiken. Daarmee lever ik dus maatwerk in beeldcommunicatie.

B2B bedrijfsmagazine

Zo werk ik onder andere samen met Great Magazines, een uitgeverij van B2B magazines. Zij organiseren en produceren luxe bedrijfsmagazines waarin een bedrijf zich presenteert. Zo heb ik afgelopen tijd ook Huyg in beeld gebracht voor hun jubileummagazine. Huyg heeft al 65 jaar alles in huis voor bedrijven die leidingen bevestigen. Het magazine wordt door hen gericht verspreid.

Eigen identiteit

Het is ontzettend belangrijk om beeldmateriaal aan te laten sluiten bij de identiteit van je bedrijf. Want met de juiste uitstraling en boodschap kan je bedrijf de juiste klanten en prospects aantrekken. Daarom ook dat stockfoto’s wel een gevoel of sfeer kunnen overbrengen, maar niet die van jouw bedrijf zelf.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de digitale versie van het mooie magazine van Huyg? Kijk dan in mijn portfolio van online publicaties.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen? Vertel mij wat jouw wensen zijn en ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken. Neem gewoon even contact op.