Tazama Marco van Ammers Fotografie

Vastgoed fotografie

Home » Bedrijfsfotografie Alkmaar » Vastgoed fotografie

Online zichtbaarheid in beeld!

Voor makelaars, projectontwikkelaars maar ook architecten bied ik vastgoedfotografie aan. Van zowel het binnen als buiten fotograferen van vastgoed, ik kan als vastgoedfotograaf het beeldmateriaal maken dat jou verder helpt. Naast particuliere en zakelijk vastgoed websites, natuurlijk ook voor bedrijfs- of projectportfolio, ik lever maatwerk waarbij het gebruiksdoel en eindresultaat voorop staan.

 

Interieur

Huizenkopers, maar ook degene die op zoek gaat naar zakelijk onroerend goed, gaan als eerste oriënteren op internet. Daarbij spelen foto's een grote rol, die geven namelijk de eerste indruk! Natuurlijk is het mogelijk om een ruimte veel groter te laten lijken op de foto dan deze in werkelijkheid is... dat lijkt heel verleidelijk. Mijn advies: probeer, afhankelijk van het doel, een zo reëel mogelijk beeld te scheppen van het vastgoed object.

 

Exterieur

Vooral een juiste compositie is van belang om vast te leggen hoe een vastgoed object onderdeel uitmaakt van de buitenruimte. Alhoewel het gebouw de juiste aandacht moet krijgen in het beeld, is ook de omgeving van belang. Een juist balans tussen beide is dus een must! Daarnaast zijn specifieke details belangrijk voor gebruik in een project- of bedrijfsportfolio. Die specifieke details zijn voor een makelaar natuurlijk anders dan voor een projectontwikkelaar of architect, dus maatwerk is het uitgangspunt!

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met jou als opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Ik luister, ik observeer

Ik zie, ik fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!