Tazama Marco van Ammers Fotografie

Lucht fotografie

Home » Bedrijfsfotografie Alkmaar » Luchtfotografie

Vogelperspectief

Foto’s die vanaf een grote hoogte landschap, stad of dorp laten zien, spreken altijd tot de verbeelding. Nog boeiender is het wanneer een bekend gebied –een streek of terrein- vanuit de lucht is gefotografeerd. Gebouwen, straten en waterwegen komen in een nieuw perspectief te staan. Oftewel, luchtfotografie valt gewoon op. Omdat het zorgt voor aangename verrassingen, stof tot nadenken en spreken, verwondering. Kortom: échte aandacht. Vergelijk het met het bekijken van een maquette van een bekend gebied.

 

Het is een uitkomst voor bedrijven en organisaties: hun projecten en objecten op een opvallnde, onderscheidende en exclusieve manier willen presteren. Luchtfotografie is een specialisme van Marco van Ammers Fotografie. Marco combineert zijn expertise, scherpe oog en royale ervaring in fotografie. Dat levert ongekend exclusief beeld op. Dat geeft absoluut een nieuwe kijk op woon/werkgebieden.

 

Voor wie?

Luchtfotografie is een manier van presenteren die kan worden ingezet door projectontwikkelaars, architecten. Maar ook voor bouwbedrijven, makelaars, en overheden. Ook andere ondernemingen die op een onderscheidende en originele manier hun projecten of locaties van alle kanten willen laten zien. Daarbij is luchtfotografie zeer geschikt om een portfolio van gerealiseerde projecten vorm te geven.

  • hotels
  • pretparken
  • recreatiegebieden
  • museums
  • dierentuinen
  • vakantieresorts

Allerlei op recreatie gerichte organisaties geven met luchtfotografie in één oogopslag inzicht in hun aanbod. In een tijd van toenemend toerisme is een snel en duidelijk te doorgronden overzicht van voorzieningen een pre voor jouw organisatie.

 

Ook voor andere ondernemingen en organisaties is fotografie van jouw bedrijf(sterrein) of fabriekscomplex een indrukwekkende en mooie manier van presenteren. Met luchtfotografie overstijgt je letterlijk de voorgevel/entree en laat je de ware omvang van je bedrijf zien. Deze exclusieve presentatie zorgt voor meer uitstraling.

 

Wil je jouw klanten met een origineel relatiegeschenk verrassen? Met een foto van hun bedrijf genomen vanuit de lucht zorg je ervoor dat je elke dag in beeld bent. Foto’s die bedrijven vanuit de lucht tonen, kunnen altijd rekenen op een opvallende plek in het bedrijf.

Ik luister, observeer

Ik zie, fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!