Tazama Marco van Ammers Fotografie

Groot formaat fotografie

Home » Bedrijfsfotografie Alkmaar » Groot formaat foto’s

Groot formaat wandvullende foto’s / fotobehang

Wandvullend beeld (fotobehang) of visual in jouw bedrijfspand:

Informatief, ruimtevergrotend, onderscheidend en een visitekaartje van formaat

Wil je dat jouw bedrijfsruimte een onuitwisbare indruk maakt op nieuwe bezoekers? En dat je medewerkers het ervaren als een unieke werkomgeving? Denk dan eens aan het decoreren met wandvullende foto’s, die speciaal voor jou zijn gemaakt. Je mag het ook fotobehang noemen, maar dan wel uit één stuk! Vanaf 10 m2 regel ik het complete proces voor je, van het maken van de foto tot het aanbrengen op de muur.

Wil je voorbeelden van de toepassingen?
Download dan hier de brochure over groot formaat fotobehang.

Opvallen met groot formaat foto’s

Foto’s kunnen prachtige blikvangers zijn, maar foto’s op wandformaat grijpen de toeschouwers pas echt. Dit gegeven kun je gebruiken om de boodschap van je onderneming over te brengen. Als de kwaliteit die jij levert, overeenkomt met de uitstraling van de bedrijfsruimte, dan loop je meteen een paar stappen voor op de concurrentie.

 

Wandvullend is altijd maatwerk

Geen twee wanden zijn hetzelfde en daarom worden wandvullende foto’s altijd op maat gemaakt. Hiervoor organiseer ik het hele projectmanagement. Allereerst bepalen we samen de plaats en het gewenste beeld. Daarna maak ik natuurlijk de foto, zorg voor de beeldbewerking, zie toe op het printen en begeleid de montage op locatie.

Fotobehang is geschikt voor onder meer:

           • bedrijfs/kantoorruimtes
           • restaurants
           • showrooms
           • bedrijfskantines
           • ontvangstruimtes
           • beursstands
           • trappenhuizen

Van groot naar extreem groot!

De toepasbaarheid van fotobehang is bijna onbegrensd. Het is probleemloos mogelijk om muurvullende prints tot 5 x 50 meter uit één stuk te realiseren. Stel je zich eens voor wat voor impact dat heeft! Ook de materiaalkeuze is ruim. Zo is er onder meer wit vinyl, transparant vinyl, doek met textielstructuur en geluiddempend wanddoek. Met dat laatste verbetert de akoestiek en sla je meteen twee vliegen in één klap.

Waarom Marco van Ammers?

Heel eenvoudig: je kiest voor Marco van Ammers Fotografie voor dit soort projecten omdat ik alles in huis heb. Creativiteit, oog voor detail, marketingkennis en een technische achtergrond. Ik kan me voorstellen dat je wilt dat ik hiervoor eens bij je langskom. Dat doe ik graag. Bel mij en we bespreken je wensen en de mogelijkheden die ik zie.

Ik luister, ik observeer

Ik zie, ik fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!