Tazama Marco van Ammers Fotografie

360º graden fotografie

Home » Bedrijfsfotografie Alkmaar » 360° panorama

360 graden panorama fotografie

Wat is nu nog makkelijker om direct veel meer van je bedrijf al op Google te laten zien? En zonder dat bezoekers of klanten je website hoeven te bezoeken! Online zichtbaarheid en vindbaarheid zijn voor veel bedrijven erg belangrijk. Want steeds meer mensen gaan eerst met hun smartphone via Google opzoek als ze iets nodig hebben. Dus daar opvallen maakt jouw bedrijf aantrekkelijker.

 

Een veel gebruikte toepassing is een interactieve 360 graden panorama foto op Google Maps. Daarmee is een virtuele tour door een object (ruimte) mogelijk! Het is ook mogelijk om die interactieve 360 graden panorama foto's op een website en social media te plaatsen. De bezoeker krijgt op die manier een goede indruk van een ruimte. En kan zelfs een virtuele tour door een gebouw of zelfs buiten maken.

Kijk maar eens op mijn Google Maps account naar de mogelijkheden.

 

Ik maak kwalitatief hoogwaardige 360 graden foto’s die moeiteloos op Google Maps gepubliceerd kunnen worden. Foto’s die de zichtbaarheid van je bedrijf verbeteren. Dat kunnen foto’s van binnen maar ook van buiten zijn. Daarnaast lever ik deze foto’s in een formaat dat prima op een website en alle social media platformen geïntegreerd kan worden.

Wil jij ook de zichtbaarheid en vindbaarheid op Google van je bedrijf verbeteren? Aarzel niet en neem nu contact op! Ik vertel graag welke mogelijkheden er zijn.

Loading...

Virtuele tour Fjord Benelux Monaco

Loading...

Virtuele tour Princess Benelux

Loading...

Virtuele tour MSC Grandiosa cruiseschip

Loading...

Virtuele tour Lengers Yachts

Loading...

Virtuele tour Alpe d'HuZes

Loading...

Virtuele tour Grote Kerk De Rijp

Loading...

360° view Kasteel Ruurlo

Loading...

360° view Kasteel Ruurlo

Monaco Yacht Show VR-bril simulatie

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met jou als opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Ik luister, en observeer,

zie, en fotografeer,

geef vorm, ik creëer!