Tazama Marco van Ammers Fotografie

Bedrijfsfotografie Alkmaar

Home » Bedrijfsfotografie Alkmaar

Ik breng bedrijven in beeld!

Bedrijfsfotografie zorgt voor de juiste aandacht en daardoor natuurlijk ook online zichtbaarheid. Elke ondernemer en onderneming heeft er mee te maken: het gebruik van beeldmateriaal, van foto’s. Dat kan van heel simpel op een visitekaartje, maar ook op een website, op social media, in een presentatie, of in een jaarverslag. Er zijn zeer veel toepassingen binnen bedrijven van foto’s:

  • presentaties
  • bedrijfsmagazine
  • autobestickering
  • flyers
  • folders
  • catalogus
  • webshop
  • verpakkingen
  • banners

Dit zegt Syngenta

" We krijgen geregeld internationale gasten over de vloer en we wilden graag een fotorapportage om ons verhaal te vertellen en te ondersteunen. Marco heeft professionele foto’s gemaakt en verzorgde ook de bewerking, opmaak en afdrukken. We krijgen veel enthousiaste reacties op de levensgrote poster en ander fotomateriaal welke er nu hangen. Voor onze gasten is het in één oogopslag duidelijk wat er op de afdeling gebeurd. Kortom: in een aantal sessies… missie geslaagd!

Sygenta

bedrijfsfotografie alkmaar noord-holland

Website en social media up-to-date!

Een website bouwen en social media kanaal opzetten vergt de nodige tijd en aandacht. Door uitgebreid na te denken over doel, doelgroep en hoe deze het beste te bereiken, wordt een goede basis gelegd. Teksten maken en foto's toevoegen is de volgende stap. Met een vormgeving in de eigen huisstijl kan je als bedrijf zich prima profileren en promoten. Je bent klaar! Toch?

 

Nou, niet echt! Dat komt omdat de meeste tijd en inspanningen gaan zitten in het bijhouden van je nieuwe communicatie- of verkoopkanalen. Social media heeft wekelijkse, soms zelfs dagelijkse aandacht nodig, maar vergeet de website niet. Niet voor niets heeft Aristoteles gezegd: alles wat aandacht krijgt groeit! Maar websites en social media hebben vaak een lagere prioriteit.

 

Nieuwe producten, nieuwe medewerkers, nieuwe of opgeleverde projecten. Een aantal keer per jaar zal ook de website bijgewerkt moeten worden. omdat deze anders na een jaar al behoorlijk achterloopt. Dat maakt dat investeren (geld en tijd) in dit communicatiekanaal gewoon minder oplevert.

Goede foto's zijn goud waard

Vaak wordt er makkelijk gedacht over fotografie. Foto's voor social media worden vaak zelf gemaakt, en daarmee doe je jezelf als bedrijf tekort. De kwaliteit van de foto's is voor potentiële klanten ook een maatstaf voor de kwaliteit van het bedrijf. Zelf gemaakte maar ook stockfoto’s maken meer kapot dan je lief is. Hoe wil je jezelf namelijk onderscheiden van je concurrent, als die dezelfde stockfoto’s gebruikt?

Jaarpakketten voor bedrijfsfotografie

Ik heb de oplossing! Ik doe dit in de vorm van jaarpakketten voor bedrijfsfotografie. Met daarin een doordacht plan, advies, meerdere keren per jaar actuele foto's, en meer. Voor een vast bedrag maak ik een aantal keer per jaar foto's. Die kunnen ingezet worden voor de website, social media maar ook bijvoorbeeld voor presentaties of drukwerk.

Als eerste stap maken wij samen een jaarplan met daarin alle belangrijke onderwerpen en momenten. Of dat nu acquisitie, een nieuw contract, een grote investering, of nieuw personeel is, jij bepaalt het. Per moment lever ik een afgesproken aantal foto's die direct ingezet kunnen worden. Als het nodig is kan ik assisteren om deze alvast op de website en/of social media te zetten. Wil je ook hulp bij het maken van goede teksten? Ik kan er voor zorgen.

Investeren in goede bedrijfsfoto's

Er is al een jaarpakket voor bedrijfsfotografie van €57, ex. btw per maand. Daarvoor krijg je 2 keer per jaar foto's van de onderwerpen en momenten die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je weet dus vooraf exact hoe groot de investering is en wat je krijgt. Mijn internet en ICT kennis en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsfotografie krijg je er gratis bij.


Als bedrijfsfotograaf zorg ik voor de verbinding tussen de analoge en digitale toepassingswereld van foto’s.
Voor alle online en offline marketing van bedrijven.

 

Kijk even op Wikipedia voor de geschiedenis van de fotografie.

Foto’s zijn geen doel op zich, ze zijn een onderdeel van een grotere geheel, namelijk marketing en communicatie. Een bedrijf is gebaat bij een goed imago en bijbehorende uitstraling. Huisstijl, logo, website en bijvoorbeeld drukwerk zijn daar allemaal onderdeel van. En bijna overal komen grafische elementen of foto’s aan te pas. Want daarmee kan heel effectief een gevoel of sfeer worden overgebracht. Erg belangrijk dus om foto’s aan te laten sluiten bij het imago en de identiteit van het bedrijf. Met de juiste uitstraling en sfeer zal een bedrijf de juiste klanten en prospects aantrekken.

 

Bedrijfsfotografie Alkmaar

Met mijn bedrijf Tazama - Marco van Ammers Fotografie lever ik maatwerk in bedrijfsfotografie. Ik leg met foto’s het verhaal van bedrijven vast, en geef bedrijven een gezicht. Met de opvallende beelden die ik maak komen bedrijven en professionals verder. Het zal hun zichtbaarheid, uitstraling en onderscheidend vermogen vergroten. Dat is goed voor groei en omzet. Mijn bedrijfsfotografie richt zich op alle offline en online toepassingen van professioneel beeldmateriaal.

 

Als resultaat lever ik een serie foto’s die in feite een kleine eigen beeldbank is. Bij behoefte aan foto’s hoef je maar op 1 plek gezocht te worden, en dat scheelt veel tijd. Ook de kwaliteit is dan gegarandeerd. Zo worden alle uitingen van jouw bedrijf opvallend en consistent wat sfeer en uitstraling betreft.

Ik luister, observeer

Ik zie, fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!