Tazama Marco van Ammers Fotografie

3D productfotografie (packshot)

Productfoto's in 3D

3D productfotografie (packshot) voor webshops en websites

Met 3D productfotografie (packshot) kunnen webshops en websites onderscheidend gemaakt worden. De essentie van productfotografie is om zoveel mogelijk kenmerken en eigenschappen van het product vast te leggen en over te brengen op de bezoeker van de webshop/website. Het is doel is om deze bezoeker over te halen tot aankoop. Presentatie van overzicht maar ook details van het product is belangrijk.

Een product presentatie bestaat, naast de beschrijvende tekst, uit foto's die de vorm, kleur, details en zoveel mogelijk eigenschappen van het product laten zien. Natuurlijk niet zo goed als dat je klant het product zelf in handen heeft, dat is vaak door afstand niet mogelijk. Voor een volledig beeld van een product is soms hele serie foto's nodig, en dan ontbreekt toch vaak het overall gevoel.

Bekijk dit 3D model van een lelie op Sketchfab: https://skfb.ly/ouALQ

Bekijk dit 3D model van een lelie op Sketchfab: https://skfb.ly/oxXB9

Bekijk dit 3D model van een lelie op Sketchfab: https://skfb.ly/oxXB9

Bekijk dit 3D model van een lelie op Sketchfab: https://skfb.ly/oxXB9

3D productfotografie (packshot)

Met 3D productfotografie kan dat beter en makkelijker. Want in één 3D model worden (bijna) alle eigenschappen, de vorm én details vastgelegd. Bijna alle, want geur is nog geen onderdeel van de presentatie. Daarnaast zijn 3D productfoto's (3D packshots) onderscheidend, want slechts zeer weinig webshops gebruiken deze innovatieve presentatietechniek.

Bij een 3D productfoto kan de klant kan het hele product zien vanuit alle standpunten: naar links en rechts draaien, naar onder en boven. Maar ook inzoomen om ook kleine details te beoordelen. Het is op dit moment de meest complete en uitgebreide productpresentatie!

Bij bijvoorbeeld de export van luxe producten zoals (exclusieve) bloemen kan 3D productfotografie het onderscheidend vermogen vergroten. De presentatie van de bloemen evenaart de beleving van de echte bloem. De bloem komt zeer levensecht over, zelfs op een pc of laptopscherm.

Bekijk dit 3D model van een Luucsmo designbureau op Sketchfab: https://skfb.ly/ouALQ

Verschil met 360 productfotografie

Er is een groot verschil met een 360 graden productfoto. Waar bij een 360 graden foto het nog steeds om een 2D (platte) foto gaat, wordt bij een 3D productfoto de vorm en structuur vastgelegd. Heel simpel gezegd: een 3D model kun je bijv. naar een 3D printer sturen waar het product dan uitrolt.

Jouw bedrijf overtuigend in beeld gebracht

Elk facet van je onderneming nodigt uit om professioneel gefotografeerd te worden: De producten en processen, medewerkers, je bedrijfspand. En jijzelf natuurlijk. Daardoor krijgen mensen inzicht en gevoel bij jouw onderneming en dat trekt klanten misschien net over de streep.

 

Bedrijfsfotografie is veelzijdig inzetbaar:
Voor de website, promotiemateriaal, publicaties of aankleding van bedrijfsruimten.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

bedrijfsfotografie Alkmaar
vastgoedfotografie Alkmaar
productfotografie ALkmaar
zakelijke portretten Alkmaar

Beeldcommunicatie: meer dan alleen een foto

Als bedrijfsfotograaf kom ik niet binnenrennen om snel een paar fraaie plaatjes te schieten. Mijn werk gaat veel verder. In samenspel met mijn opdrachtgever bepaal ik het doel en de doelgroep, een effectieve boodschap en de gewenste vormgeving. Daarmee wordt fotografie een op maat gesneden communicatiemiddel.

Veelzijdig inzetbaar voor zichtbaarheid

bouwfotografie Alkmaar
groot formaat Alkmaar
luchtfotografie Alkmaar
vastgoedfotografie Alkmaar

Wat zijn mijn specialismen?

• Foto’s op groot formaat

• Vastgoedfotografie

• Luchtfotografie

• Timelapse foto’s

• Fotobehang

• 360° panorama foto’s

• Maatwerk productfotografie

• Professionele beeldbewerking

Heb je hulp nodig bij het integreren van fotomateriaal op uw website, sociale media, Google Maps of Google Mijn Bedrijf?
Ook daarvoor kunje mij als bedrijfsfotograaf inschakelen.

 

Zeg mij wat je wensen zijn en ik vertel je hoe ik ze kan verwezenlijken.

 

Je vindt mijn opdrachtgevers in heel Nederland, maar vooral in de cirkel
Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaandam – Amsterdam – Haarlem.

Ik luister, observeer

Ik zie, fotografeer

Ik geef vorm, ik creëer!